Kennis, kunde en ervaring delen met professionals in Oost-Nederland

Keynote – Contentmarketing: Geef content, krijg klanten!

“Zorg voor verhalen die het waard zijn om te delen.” Cor Hospes (geboren in Leeuwarden) begeleidt corporates, mkb-bedrijven, starters en non-profits om ze slimmer te maken op het gebied van contentmarketing, storytelling, sociale media en merkactivatie.

Cor geeft trainingen, masterclasses, workshops en lezingen over Content Marketing in de breedste zin van het woord. Daarover schrijft hij ook artikelen, blogs en boeken en wordt geregeld geraadpleegd als professional marketeer door landelijke media.

 

Cor: “Mijn wiegje stond in Heerenveen. Na een afgeronde hbo-opleiding en universitaire studie werkte ik ruim 20 jaar als zelfstandig journalist voor de belangrijkste kranten en (vak)tijdschriften van ons land. Ik schreef vooral over lifestyle (culinair, reizen en design), en management en marketingcommunicatie. Ook was ik copywriter voor tal van grote en kleine merken.

In 2009 maakte ik de overstap naar marketingcommunicatie. Omdat ik zag dat merken zelf uitgevers werden, en storytelling en content binnen marketing een steeds grotere rol opeisten. En van goede verhalen vertellen heb ik als  journalist en copywriter wel een beetje verstand. Net zoals het zoeken naar het antwoord op de meest essentiële vraag die elk merk zich zou moeten stellen: waarom doe je wat je doet. En laat ik dat antwoord goed kunnen vertalen naar betekenisvolle en relevante content.”