Kennis, kunde en ervaring delen met professionals in Oost-Nederland

Over DWvhO

Videocontent prikkelt

We laten ons graag verbazen, vermaken, afschrikken of verrijken met leuke, spannende, leerzame of verbazingwekkende beelden. Iedereen consumeert dan ook graag video; het heeft een dubbele impact omdat het meerdere zintuigen (zien en horen) gelijktijdig aanspreekt en ons daarmee maximaal prikkelt. Dat bewijst ook de onstuimige groei van Youtube in de afgelopen 10 jaar, elke minuut wordt er uren aan relevante of bizarre content op dit platform geplaatst. Sommige fragmenten en kanalen raken inmiddels aan miljoenen kijkers en abonnees die dit weer delen met hun eigen kringen. En hoe meer er gemaakt wordt, hoe belangrijker het is om voor jou relevante fragmenten te kunnen vinden.

Nut & noodzaak

Je kunt een duidelijke scheiding te maken tussen ’nice-to-know’ en ’need-to-know’; informatie die je gewoonweg leuk vindt om te consumeren en informatie die voor jou van (levens)belang is. In het bos met alle leuke videofragmenten zijn we op zoek naar informatie die ons bijspijkert, verrijkt en ons kansen biedt als ondernemer of zelfstandige.

Elke ondernemer of zelfstandige heeft iedere dag te maken met nieuwe uitdagingen en vragen die om concrete actie en een actueel antwoord vragen. Waar kun je (online) met jouw vragen terecht, hoe kom je aan actuele kennis, informatie en inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt? Lees verder…

IMG_4363

Interactie op het moment

Wanneer er een voor onszelf belangwekkende gebeurtenis plaatsvindt kijken we graag met veel geïnteresseerden tegelijk. Rondom een Wereld-Kampioenschap, een sprong vanuit de ruimte of een interessant onderwerp in een talkshow laten we onszelf en onze mening graag horen via sociale media. Steeds vaker worden vragen, opmerkingen en statistieken van kijkers betrokken in een uitzending. Daarmee wordt de passieve kijker een actieve deelnemer aan het evenement.

Zodra het gaat om een zeer specifiek onderwerp dat ons als ondernemers raakt, dan willen we daar graag alles van weten. Veranderingen in regelgeving, ontwikkelingen in online marketing en e-commerce, financiële en juridische zaken, inspirerende verhalen – alles wat ons inzicht en kansen biedt willen we tot ons nemen om concreet in ons dagelijkse bestaan toe te passen. Daarbij willen we graag rechtstreeks in contact komen met de expert-professional om onze eigen specifieke situatie en vragen voor te leggen.

Als aanbieder van een dienst of product wil je nieuwe klanten ontmoeten, ze informeren, hun vertrouwen winnen en het liefst meteen zaken met ze doen. Wanneer je beschikt over kennis en kunde die voor anderen en hun onderneming van levensbelang is, dan wil je dit graag met ze delen. Het is kostbaar om nieuwe contacten aan te boren, ze bij elkaar te brengen en te interesseren voor jouw verhaal…

de wijzen van het oosten kennisdeling

DWVHO – de verbindende schakel

De focus op innovatie en zakelijke dienstverlening lijkt sterk op de Randstad gericht waardoor we soms vergeten dat er in onze eigen omgeving veel (internationaal) talent en expertise rondloopt. DWVHO wil toppers met elkaar verbinden om nieuwe connecties te maken. Daardoor zijn we in staat om onze regio een stevige en broodnodige economische impuls te geven.

De Wijzen Van Het Oosten organiseert daarom wekelijks online kennissessies – ook wel webinars of online seminars genoemd – en inspirerende talkshows voor en door experts-professionals in Oost Nederland. Via laptop en tablet kan iedereen uitzendingen volgen en interactief deelnemen aan polls en chats. Veel talkshows en introductie-sessies zullen openbaar zijn, voor andere sessies wordt een vooraanmelding of vergoeding gevraagd.

DWVHO beschikt over een breed netwerk aan experts en professionals die belangrijke onderwerpen zullen behandelen zoals onder meer: online marketing, citymarketing, bedrijfsfinanciering, intellectueel eigendom, ontslag en vergoeding. Ook zullen er inspirerende talkshows plaatsvinden met coaches en aansprekende gasten die bijdragen aan een toekomstgerichte ondernemers-motivatie.

Meer informatie op www.dewijzenvanhetoosten.nl (www.dwvho.nl) met de mogelijkheid om u vrijblijvend aan te melden voor de gratis nieuwsbrief met betrekking tot gebieden die voor u relevant en interessant zijn.

Wie en waarom?

DWVHO is een samenwerking tussen Wegener Media / De Ondernemer en Crystal Park New Media en beoogt een hoogwaardig eigentijds en interactief internet-televisiekanaal waar aanbieders en afnemers elkaar zullen vinden. Crystal Park verzorgt de techniek van opname en interactieve webcasting, Wegener Media / De Ondernemer staat garant voor een optimaal bereik van verschillende doelgroepen in de regio. Gezamenlijk zorgen zij voor programmering en redactie.

Opnamen, uitzendingen en kennissessies vinden plaats in de TV-studio van Crystal Park aan de IJsselkade in Zutphen. Daarnaast worden bij belangwekkende gebeurtenissen of bijeenkomsten ook webcasts / videostreams verzorgd vanaf locatie. Crystal Park werkt eveneens vanuit Studio Desmet in Amsterdam en verzorgde onder meer videostreams en online seminars voor ABN-AMRO, NUON, KPN, Sanoma, T-Mobile, Apple Nederland, Centric en MKB-Servicedesk.

Uw eigen webcast of webinar organiseren en nieuwe klanten ontmoeten?

Deel uw kennis en kunde, vergroot uw netwerk en relatiebestand met een talkshow of online seminar via De Wijzen Van het Oosten. Uw kennissessie wordt opgenomen in de programmering en promotie van de DWVHO / De Ondernemer. Daarmee boort u nieuwe relaties aan, communiceert u rechtstreeks met kijkers en deelnemers, geeft u vanuit uw vakgebied en expertise antwoord, bouwt u vertrouwen op en kunt u – als u het goed doet – zaken doen. Een goed online seminar is maatwerk; daarom maken we graag een afspraak met u om alle mogelijkheden door te spreken. (contactgegevens Marcel Rood)

Verschil tussen een webcast of online seminar / webinar

Een webcast is een rechtstreekse uitzending van een videostream via internet, ook wel videostream genoemd. Er is geen interactie tussen deelnemer en de uitzender en er is meestal sprake van veel kijkers (tussen de 250 en duizenden). Bij een online seminar of webinar is sprake van grote participatie van de deelnemers. Via polls, chat en vragenformulieren zijn zij van invloed op het verloop van de uitzending.